A Travellerspoint blog

1…….., 2……….., SOLGT!

Sharkmobile skifter ejer!

Jeg havde regnet med at salget af sharkmobile ville tage et par uger og at jeg ville være meget heldig, hvis jeg kunne få NZ$ 3.500 for den (Købte den for 3000). Backpackersæsonen er ved at være slut og det er en rimelig gammel bil så jeg havde regnet med at være nødt til at satse på at sælge den til de lokale på et af weekendens store bilmarkeder.
Men så langt kom jeg slet ikke, da der var en tysk pige (Julie) der boede på samme hostel som jeg der blev interesseret. Hun havde set mig køre i bilen og synes den var SUPER SEJ, men over hendes budget. Efter at en australier i vores fælles stue skamroste Terrano’er og hørte hvad mine overvejelser havde været, da jeg købte den var hun solgt….! Sagde at hun kunne prøve at køre den dagen efter og se hvad hun synes om den, men at jeg skulle vide om hun ville købe den, da jeg ellers ville tage den til bilmarkedet om søndagen. Lovede at hvis der var noget seriøst når hun tog den igennem et mekanisk check ville jeg give afslag i prisen, men ellers var det fuld pris ….$.3.500!
Det tyske pigebarn havde ikke kørt bil siden hun fik sit kørekort for 2 år siden, så hun bedte om at få nogle køretimer oveni prisen – no problem! Da hun kørte bilen første gang blev hun bare endnu mere overbevist om, hvor sej hun ville være i denne bil – jeg blev bekymret for om hun overhovedet burde køre bil i NZ. Hun startede med at køre ud i højre side af vejen (!) Hendes reaktionsevne på mine instrukser var ikke så hurtigt, da hun samtidig ikke talte så godt engelsk og jeg svedte tran efter første køretime! Det var helt tilbage til basics også selvom det er en automatic….
Efter et par køretimer begyndte det at blive bedre, men jeg var stadig bekymret og gav hende farmor-talen med, hvor meget hun skulle passe på og virkelig tage det stille og roligt. Men papirerne kom i orden, Sharkmobile fløj gennem mekanisk check uden nogen alvorlige fejl og den fulde pris blev betalt. En win-win situation! Jeg var virkelig glad for at det var så nemt at komme af med den og at jeg fik dækket de reparationsomkostninger jeg har haft.

Posted by Marusk 01:14 Archived in New Zealand

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint