A Travellerspoint blog

Næste destination:Bangkok-Indien

sunny

Efter at have tilbragt et par uger i Auckland på City Garden Lodge med at få solgt bilen, få skaffet visum til Indien, flybillet til Bangkok m.m. er jeg nu endelig parat til at forlade New Zealand. Det er vemodigt, men jeg må give mig selv et spark bagi så jeg kan få nogle udfordringer i stedet for at blive lad :o) Desuden er efteråret kommet hertil, mens i heldige kartofler har forår i Danmark!

Få billeder fra et par uger, hvor jeg har slappet af og ladet op til Indien

Har betalt min logi ved at gøre rent på vores hostel om aftenen og jeg har været så heldig at dele en sød lille campingvogn med søde, tyske Silke der arbejder i receptionen. Har fået mit første bekendtskab med sengelus (FØJ!) så mon ikke jeg er klar til Indien?

Camper.jpg
Silke og jeg foran vores lille hjem i haven, som et kort øjeblik var invaderet af sengelus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Har mødtes et par gange med en engelsk pige som jeg har tænkt mig at rejse med i Indien. Hun er fra den samme stjerne generation (1977) som mig, har en dejligt tør og kulsort engelsk humor og er ligeså uorganiseret som mig - hun sætter endda en ære i det! Vi havde de samme planer for ruten i Indien, deler meget samme synspunkter og er vist begge lige impulsive og tosset.... Hendes navn er Lynne Plested - lyder egentlig meget dansk, men hendes efternavn udtales Plastered på engelsk (læs: dette er slang for at være stang bacardi/stiv/hønefuld/vissen og på rulleskøjter)!!!!

Så parret MISS BLOND OG MISS PLASTERED bliver helt sikkert en succes i Indien..... :o) What a couple!!! tsk!tsk!

Har også haft gensyn med mine maori venner og de havde som altid åbne arme og var glade for at se mig. Fik fortalt om hele min tur og om Johnny, som jo ikke er maori men det de kalder islander (en fra de omkringliggende ø'er) - eller mere populært COCONUT!

Wendy.jpg
Wendy havde lige født en lille søn ved navn David og han så sund og rask ud på trods af at hun drak sig stang stiv i ottende måned!!

Anyways folks! Om 2 dage rejser jeg til Bangkok, hvor jeg forhåbentlig kan komme ind selvom jeg kun har en oneway billet og hvor jeg forhåbentlig kan købe en billig billet til Delhi. Derefter er der ikke andet for end at krydse fingre og ben for at jeg ikke skal lide af diarre de næste 3 måneder :o)

Posted by Marusk 03:13 Archived in New Zealand

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint